Παιδαγωγικά Επαγγέλματα - ΙΙΕΚ New York

Θα σου άρεσε να εργάζεσαι με παιδιά; Πιστεύεις ότι έχεις δημιουργικότητα, φαντασία και υπευθυνότητα; Σπούδασε τώρα Βοηθός Βρεφονηπιοκόμου στο ΙΕΚ NEW YORK!

Στο ΙΕΚ New York το πρόγραμμα του Βοηθού Βρεφονηπιοκόμου συνδυάζει τη θεωρητική κατάρτιση με την πρακτική εφαρμογή και τη πρακτική σε εγκεκριμένα κέντρα παιδαγωγικών και βρεφονηπιακούς σταθμούς, με την εγγύηση και αξιοπιστία του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College.

Το IEK Νew York, πέρα από τo ακαδημαϊκό πρόγραμμα για τα Παιδαγωγικά Επαγγέλματα, οργανώνει επιστημονικές εκδηλώσεις που άλλοτε απευθύνονται σε οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο και άλλοτε σε επαγγελματίες του χώρου.

Οι απόφοιτοι μπορούν να απασχοληθούν σε βρεφικούς και παιδικούς σταθμούς, μαιευτικές κλινικές, κατασκηνώσεις, κέντρα οικογενειακού προγραμματισμού, ως ελεύθεροι επαγγελματίες αναλαμβάνοντας τη φροντίδα βρεφών και παιδιών στο σπίτι κ.α.

Το ΙΕΚ New York δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του. Οι απόφοιτοι των προγραμμάτων Υγείας και Πρόνοιας έχουν όχι μόνο το απαραίτητο ακαδημαϊκό υπόβαθρο για να απασχοληθούν σε ποικίλες θέσεις, ανάλογες των ενδιαφερόντων τους, αλλά και όλα τα απαραίτητα εφόδια για την ανάπτυξη καινοτόμας επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Δείτε αναλυτικά τις ειδικότητες του Τομέα ΕΔΩ!

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος :

Πληκτρολογήστε το επώνυμό σας

Πληκτρολογήστε το κινητό σας τηλέφωνο

Ημερομηνία Γέννησης

Πληκτρολογήστε το όνομά σας

Πληκτρολογήστε το τηλέφωνό σας

Πληκτρολογήστε το email σας

Πληκτρολογήστε το μήνυμά σας