Πληροφορική - ΙΙΕΚ New York

Σπούδασε σε ειδικότητες τεχνολογιών αιχμής. Έλα τώρα στο ΙΙΕΚ NEW YORK για Σπουδές Πληροφορικής!

Οι εφαρμογές βελτιστοποίησης στα Business Processes μέσω πληροφοριακών συστημάτων σε όλους ανεξαιρέτως τους επιχειρηματικούς κλάδους, αποτελούν τον κύριο μοχλό ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος που σε συνδυασμό με την έλλειψη σωστά καταρτισμένων στελεχών Πληροφορικής στην ελληνική και διεθνή αγορά, δημιουργούν έντονη ζήτηση για επαγγελματίες Πληροφορικής και Μηχανικών Δικτύων με άρτια πρακτική και θεωρητική γνώση της ειδικότητάς τους.

Ανταποκρινόμενο σ’ αυτήν ακριβώς τη ζήτηση, το ΙΙΕΚ NEW YORK προσφέρει προγράμματα σε ειδικότητες τεχνολογιών αιχμής στους χώρους της Επιστήμης ΥπολογιστώνΔικτύων Υπολογιστών και Εφαρμογών Internet, Gaming και Web.

Με την ολοκλήρωση των προγραμμάτων, οι απόφοιτοι έχουν ποικιλία επιλογών σε τομείς δικτύωσηςδιαχείρισης ιστοσελίδαςbusiness-to-business επικοινωνίας και πληροφορικής.

Το ΙΙΕΚ NEW YORK δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του. Οι απόφοιτοι των προγραμμάτων Πληροφορικής έχουν όχι μόνο το απαραίτητο ακαδημαϊκό υπόβαθρο για να απασχοληθούν σε ποικίλες θέσεις, ανάλογες των ενδιαφερόντων τους.

Δείτε αναλυτικά τις ειδικότητες του Τομέα ΕΔΩ!

.

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος :

Πληκτρολογήστε το επώνυμό σας

Πληκτρολογήστε το κινητό σας τηλέφωνο

Ημερομηνία Γέννησης

Πληκτρολογήστε το όνομά σας

Πληκτρολογήστε το τηλέφωνό σας

Πληκτρολογήστε το email σας

Πληκτρολογήστε το μήνυμά σας