Επικοινωνία & ΜΜΕ - ΙΙΕΚ New York

Θέλεις να ζήσεις τον παλμό της ενημέρωση; Απόκτησε τις γνώσεις που σου χρειάζονται και ανέπτυξε τις δεξιότητες σου. Στο ΙΕΚ New York η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ κάνει την διαφορά!

Η αποστολή του τομέα Επικοινωνίας και μέσων μαζικής ενημέρωσης του ΙΕΚ New York είναι να προσφέρει υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικά προγράμματα, με στόχο να εφοδιάσει τους φοιτητές με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για να συμβάλουν σημαντικά στο νέο παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον εργασίας.

Ο τομέας επικοινωνίας και μέσων μαζικής ενημέρωσης χαρακτηρίζεται από το γεγονός ότι οι αρχές της βασικής επικοινωνίας συνυπάρχουν με τα ΜΜΕ, την επιστήμη και την τεχνολογία και προωθεί την επαγγελματική κατάρτιση, με έμφαση στον πολυπολιτισμικό και διεπιστημονικό χαρακτήρα του κλάδου.

Η διαφορετικότητα του φοιτητικού πληθυσμού, οι ακαδημαϊκές δραστηριότητες των καθηγητών, το πλήθος διαλέξεων και σεμιναρίων καθώς και οι επαφές του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College με την αγορά εργασίας έχουν εξασφαλίσει την υψηλή φήμη των προγραμμάτων. Οι απόφοιτοι του τμήματος επικοινωνίας απασχολούνται σε εταιρίες, οργανισμούς και μη κυβερνητικές οργανώσεις στα τμήματα επικοινωνίας, δημοσίων σχέσεων και διαφήμισης, ως σύμβουλοι επικοινωνίας, στα ΜΜΕ (ραδιόφωνο, τηλεόραση, εταιρείες παραγωγής κτλ.), σε διεθνείς οργανισμούς, επιχειρήσεις και πολυεθνικές εταιρίες.

Το ΙΕΚ New York δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του. Οι απόφοιτοι των προγραμμάτων έχουν όχι μόνο το απαραίτητο ακαδημαϊκό υπόβαθρο για να απασχοληθούν σε ποικίλες θέσεις, ανάλογες των ενδιαφερόντων τους, στον τομέα των Media, αλλά και όλα τα απαραίτητα εφόδια για την ανάπτυξη καινοτόμας επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Δείτε αναλυτικά τις ειδικότητες του Τομέα ΕΔΩ!

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος :

Πληκτρολογήστε το επώνυμό σας

Πληκτρολογήστε το κινητό σας τηλέφωνο

Ημερομηνία Γέννησης

Πληκτρολογήστε το όνομά σας

Πληκτρολογήστε το τηλέφωνό σας

Πληκτρολογήστε το email σας

Πληκτρολογήστε το μήνυμά σας