Οικονομία και Διοίκηση - ΙΙΕΚ New York

Θέλεις να κατακτήσεις δυναμικές θέσεις εργασίας σε ένα παγκόσμιο περιβάλλον; Τότε, γίνε στέλεχος Οικονομίας και Διοίκησης στο ΙΕΚ New York!

Το ΙEK NEW YORK συνδυάζοντας την ελληνική πολιτιστική κληρονομιά με τα πρότυπα του πολυπολιτισμικού συστήματος εκπαίδευσης προετοιμάζει τους αυριανούς επιστήμονες και τα στελέχη επιχειρήσεων, ώστε να αποκτήσουν μια διεθνή οπτική και να προσαρμοστούν σε ένα παγκόσμιο περιβάλλον εργασίας.

Με την αξιοπιστία και το κύρος του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College, ο Τομέας Οικονομίας και Διοίκησης του IEK New York προσφέρει ειδικότητες αιχμής με έμφαση στην εξυπηρέτηση των αναγκών των φοιτητών με την υποστήριξη ενός ευρέως δικτύου διεθνών επιχειρήσεων.

Οι απόφοιτοι ειδικοτήτων σχετικών με τον την Οικονομία και Διοίκηση, απασχολούνται είτε ως στελέχη διαφόρων δραστηριοτήτων σε επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών, παραγωγής προϊόντων, τράπεζες, μη κυβερνητικές οργανώσεις και σε υπηρεσίες των ευρωπαϊκών οργανισμών, είτε ως αυτοαπασχολούμενοι στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το ΙΕΚ New York δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του. Οι απόφοιτοι των προγραμμάτων Οικονομίας και Διοίκησης έχουν όχι μόνο το απαραίτητο ακαδημαϊκό υπόβαθρο για να απασχοληθούν σε ποικίλες θέσεις, ανάλογες των ενδιαφερόντων τους, στον τομέα των επιχειρήσεων, αλλά και όλα τα απαραίτητα εφόδια για την ανάπτυξη καινοτόμας επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Δείτε αναλυτικά τις ειδικότητες του Τομέα ΕΔΩ!

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος :

Πληκτρολογήστε το επώνυμό σας

Πληκτρολογήστε το κινητό σας τηλέφωνο

Ημερομηνία Γέννησης

Πληκτρολογήστε το όνομά σας

Πληκτρολογήστε το τηλέφωνό σας

Πληκτρολογήστε το email σας

Πληκτρολογήστε το μήνυμά σας