Μόδα & Ομορφιά - ΙΙΕΚ New York

Γίνε σχεδιαστής μόδας στο ΙΕΚ New York! Φινέτσα, στυλ και δημιουργικότητα θα σε κάνουν να εργαστείς σε ένα χώρο γεμάτο έμπνευση και χρώμα!

Το σχέδιο μόδας είναι η τέχνη της εφαρμογής του σχεδιασμού και αισθητικής σε ρούχα, υποδήματα και αξεσουάρ. Ο Σχεδιαστής Μόδας συνδυάζει την σχεδίαση με τη δύναμη της φαντασίας.

Το πρόγραμμα Ένδυσης και Υπόδησης περιλαμβάνει θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση που απαιτείται από την βιομηχανία της μόδας, με την παροχή μελετών σχεδιασμού και έχει ως στόχο να παράγει δημιουργικούς και παραγωγικούς σχεδιαστές μόδας, παρέχοντας τις γνώσεις, τις ικανότητες και την τεχνική που είναι απαραίτητη στον κόσμο της μόδας.
Το ΙΕΚ New York δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του. Οι απόφοιτοι των προγραμμάτων Ένδυσης και Υπόδησης έχουν όχι μόνο το απαραίτητο ακαδημαϊκό υπόβαθρο για να απασχοληθούν σε ποικίλες θέσεις, ανάλογες των ενδιαφερόντων τους, στον τομέα των επιχειρήσεων της μόδας, αλλά και όλα τα απαραίτητα εφόδια για την ανάπτυξη καινοτόμας επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Δείτε αναλυτικά τις ειδικότητες του Τομέα ΕΔΩ!

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος :

Πληκτρολογήστε το επώνυμό σας

Πληκτρολογήστε το κινητό σας τηλέφωνο

Ημερομηνία Γέννησης

Πληκτρολογήστε το όνομά σας

Πληκτρολογήστε το τηλέφωνό σας

Πληκτρολογήστε το email σας

Πληκτρολογήστε το μήνυμά σας