Αεροπορικές Σπουδές - ΙΙΕΚ New York

Θέλεις να πετάξεις ψηλά και να κατακτήσεις ορίζοντες;  Στο ΙΕΚ ΝEW YORK μπορείς!

Το ΙΕΚ New York προσφέρει προγράμματα σπουδών σε ειδικότητες σχετικές με υπηρεσίες αερομεταφοράς και πτήσεων με το κύρος του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Τομεας Αεροπορικων Σπουδων περιλαμβάνει εκπαίδευση με παρουσιάσεις και οπτικοακουστικό υλικό χρήσης αεροπορικών λειτουργιών καθώς και εκπαίδευση σε εξοπλισμούς.

Η εκπαίδευση διενεργείται από εξειδικευμένους εκπαιδευτές, εγκεκριμένους από την Ελληνική Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας. Τα μαθήματα σου παρέχουν τις απαραίτητες θεωρητικές γνώσεις, αλλά και την πρακτική άσκηση που είναι απαραίτητη για την επιτυχημένη άσκηση των μελλοντικών καθηκόντων του φοιτητή.

Τα προσφερόμενα προγράμματα για τις Αεροπορικές Σπουδές γνωστοποιούν του κανονισμούς που επιβάλλονται από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (Υ.Π.Α) και τα εγχειρίδια των αερολιμένων/ δρομολογίων έτσι ώστε οι απόφοιτοι να είναι ικανοί να επιβλέπουν και να σχεδιάζουν την εκτέλεση των πτήσεων με ασφαλή και οικονομικό τρόπο, όπως επίσης να είναι και έτοιμοι να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των αεροπορικών εταιρειών.

Το ΙΕΚ New York δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του. Οι απόφοιτοι των προγραμμάτων αερομεταφοράς και πτήσεων έχουν όχι μόνο το απαραίτητο ακαδημαϊκό υπόβαθρο για να απασχοληθούν σε ποικίλες θέσεις, ανάλογες των ενδιαφερόντων τους αλλά και όλα τα απαραίτητα εφόδια για την ανάπτυξη καινοτόμας επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Δείτε αναλυτικά τις ειδικότητες του Τομέα ΕΔΩ!

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος :

Πληκτρολογήστε το επώνυμό σας

Πληκτρολογήστε το κινητό σας τηλέφωνο

Ημερομηνία Γέννησης

Πληκτρολογήστε το όνομά σας

Πληκτρολογήστε το τηλέφωνό σας

Πληκτρολογήστε το email σας

Πληκτρολογήστε το μήνυμά σας