ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟN CHEF ΕΚΤΟΡΑ ΜΠΟΤΡΙΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΙΕΚ NEW YORK ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ NYC
- January 9, 2018
- Posted by: ieknewyork
- Category: Νέα
Με τεράστια επιτυχία και με αέρα μοντέρνας Ιταλικής Κουζίνας, και πάνω από 200 άτομα στην αίθουσα μαγειρικής της OPTIMA gastronomy lab, στέφθηκε το σεμινάριο «Τεχνικές Μοντέρνας Ιταλικής Κουζίνας» τη Τρίτη 03/10/2017, του διάσημου, πολυβραβευμένου και κατόχου του πολυπόθητου αστεριού Michelin Chef Έκτορα Μποτρίνι, ο οποίος ηγείται της σχολής μαγειρικής του ΙΕΚ NEW YORK. Την εκδήλωση με ομιλία του άνοιξε ο Χρυσόστομος Πρασατζής καθηγητής του ΙΙΕΚ NEW YORKπαρουσιάζοντας την δυναμική του Oμίλου New York College και εκφράζοντας την χαρά και την τιμή για τη συνεργασία του ΙΕΚ NEW YORK με τον καταξιωμένο ChefΈκτορα Μποτρίνι. Άλλωστε, όπως είθισται οι καλύτεροι συμπράττουν πάντα με τους καλύτερους, για μια ξεχωριστή, δυνατή επιτυχία! Το κοινό και οι φοιτητές του New Yorkήταν κατενθουσιασμένοι, αφού δημιουργήθηκε μια σχέση αλληλεπίδρασης, ιδεών, μαγειρικής γνώσης και χιούμορ, μιας και ο διάσημος Chef δεν παρέλειψε να τους δίνει το λόγο και θερμαίνει το κλίμα αστειευόμενος. Η βραδιά έκλεισε με πολλές αγκαλιές, αναμνηστικές φωτογραφίες κοινού, φοιτητών και των μελών του New York με τον διάσημοchef, αλλά προπάντων με αγάπη και πάθος για την μαγειρική.